Mali oglas – s prijateljico morda iščeva prav TEBE! (vsaka podobnost z oglasi za vročo linijo je le delno namerna)

Moja 172 cm visoka malenkost je v petek s svojo 184 cm visoko prijateljico sklenila, da se (tudi prek mojega bloga) podava na lov za podobno visokimi mladci, od katerih pa ne zahtevava predanosti, ujemanja po stopnji izobrazbe, spolnih uslug, denarja, rož, skupnih dopustov ter otrok – zahtevava zgolj higienski minimum, urejenost, srednjo stopnjo telesne pripravljenosti ter (obvezno!) znanje fokstrota. Glede višine dopuščava zgolj odstopanja navzgor (sploh jaz, ki lahko nižje soplesalce s svojim oprsjem vsaj poškodujem, če ne že zadušim). Znanje slovenščine je sicer zaželeno, ni pa pogoj (v poštev prideta še angleščina, nemščina in večina jugoslovanskih jezikov).

Glede glasbenega okusa ne komplicirava in dasiravno naju prednostno privlači prav fokstrot, nimava nič proti polkam in valčkom. Osebno iščem soplesalca z nekoliko močneje izraženo željo po prevladi, saj sem sama bojda nekoliko nagnjena k poskusom vodenja med plesom. Sva komunikativni, vljudni, oddani in urejeni polnoletni nekadilki, razpolagava pa tudi z ustrezno mero posluha in občutka za ritem.

Iščeva mladce za srečanja na javnih krajih z živo glasbo. Izbira prizorišča naših plesnih orgij je stvar dogovora – čeravno se obe nahajava v osrednji Sloveniji, sva naklonjeni tudi občasnim izletom v druge konce domovine. Odklanjava ženitne ponudbe in vabila na zasebna druženja onkraj meja plesišča. Zagotavljava popolno diskretnost, ponudbe pa sprejemava v komentarjih.

(Zapis je nastal pod vplivom 5 ur dolgega pogovora ob kavi, med katerim sva dotični dami ugotovili, da lahko resnično dobre plesalce, ki naju imajo čast poznati, preštejeva na prste ene roke. Trenutek za ta zapis se nama zdi zelo primeren, saj se bližajo prazniki in s tem obdobje številnih zabav in drugih priložnosti za ples. S tem zapisom izražava goreče upanje, da se v najini starostni skupini (ki nekako zajema posameznike, ki smo ob osamosvojitvi Slovenije zakorakali v malo šolo) nahaja še kdo, ki bi med vožnjo z avtom najraje ugasnil radio, saj mu ob živahnejših ritmih nevarno pade stopnja koncentracije in si začne živo predstavljati, kako lepo bi bilo plesati na dotično pesem. V primeru slabega ali nikakršnega odziva bova še naprej plesali v paru oziroma izmenično nadlegovali Vido, ki je – kar se plesa tiče – dvospolnik in zna brezhibno plesati obe vlogi.)

Topel plesni pozdrav in nasvidenje!

This entry was posted in Razno (ampak res razno). Bookmark the permalink.

2 Responses to Mali oglas – s prijateljico morda iščeva prav TEBE! (vsaka podobnost z oglasi za vročo linijo je le delno namerna)

  1. koruza pravi:

    letos si pa mal na sneg pozabla.. 🙂

  2. Kosek pravi:

    Če bi rada zaplesala, se oglasi na email kosek (afna) volja.net. Sem moški 180 cm.. Te bom že obvladal, zagotovo. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s